به گزارش روابط عمومی ارتش، متن بیانیه بدین شرح است،
به نام خالق زیبایی
فارغ از اینکه ششمین جشنواره سراسری سرود ارتش جمهوری اسلامی ایران، صدها هنرمند متعهد و مخلص را در محفل انسی مولد و شکوفا، هدفمندانه به تفکر و تلاش و کوشش واداشته است؛ موجبات تقدیر و تشکر و تحسین نه تنها هیئت داوران بلکه هر موسیقیدان دلسوزی را از تصمیمگیرندگان و طراحان و برگزاری این جشنواره فراهم میکند؛ چرا که در شرایطی که اکثر نهادهای فرهنگی، هنری و موسیقایی کشور از انجام وظایف اصلی و مهم خود ناتوانند، ارتش توانسته است با درایت و هوشمندی از کارکردهای رسانهای، روانشناختی، تربیتی و نقش آفرین هنر والای موسیقی به بهترین شکل ممکن بهره گیرد.
نیک مبرهن است که شبیخون های عصر حاضر بسان روزگار پیشین نیست، پیشقراولی جز فرهنگ و هنر ندارد و هیچ صفآرایی و مقابلهای به اندازه تقویت بنیانهای هویت ساز فرهنگ هنری در برابر تاراج،تخریب، نفوذ و هجوم تقلید ناصواب و کورکورانه از بیگانه، مقاوم و موثر نیست. در این راستا، این زبان هنر است که به مثابه شمعی روشن محفل فرهنگ را پر فروغتر و منورتر میسازد.
خداوند را شاکریم که نام پر تلألو نغمه های بهشتی در فاصله کوتاه مابین جشنواره پنجم و ششم؛ پیشرفت، ارتقا و جهش چشمگیر را به لحاظ کمی، کیفی و محتوایی در آثار و اجرا ها را رقم زده است.
تلاش قاطبه شرکتکنندگان در مسیر دستیابی به هنر والا و ارزشی، قابل تقدیر و تحسین است. همین امر به اهمیت به کارگیری هر چه بیشتر دقت و حساسیت و نهایتاً دشواری داوری افزود.
توجه به مواردی چون نوآوری، خلاقیت و بهرهگیری از دانش علمی و فنی در تالیف و تصنیف شعر، ملودی، تنظیم، ارائه و اجرای مسلط و تاثیرگذار و جذاب با رعایت قواعد تخصصی فرم، هارمونی، ریتم، اینتروال، موزیکالیته، بافت دینامیک و همچنین شئونات حرفهای آداب صحنه ازجمله موازین ارزیابی و داوری موسیقی جشنواره ششم بود.
هیئت داوران امید دارد، فرایند انتخاب برای برگزیدگان، حس مسئولیت بیشتری جهت تلاش مجدانه و حرفهای به دنبال داشته باشد و همچنین برای عزیزانی که در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند، امید و انگیزهای بیش از پیش را برای احراز موفقیت در جشنواره آتی رقم بزند. و اما برای پربار شدن هر چه بیشتر جشنواره از مسئولین فهیم و گرانقدر میخواهیم موارد ذیل را برای جشنواره های آتی در دستور کار قرار دهد.
یکم) طراحی و تشکیل سایت و دبیرخانه دائمی الکترونیک فعال جشنواره و بارگذاری اطلاعات راهبردی لازم مانند شیوه نامه مدون، فایل های صوتی تصویری اجراها و آثار منتخبین جشنوارههای پیش که برای شرکتکنندگان جدید راه راهنما و راهگشا باشد.
دوم) پوشش رسانهای بیش از پیش به عنوان مثال انتشار فراخوان ها و مراسم اختتامیه از رسانه ملی.
سوم) برگزاری کلاسهای آموزشی، ورکشاپ ها و سمینارهای تخصصی موسیقایی برای علاقهمندان و شرکتکنندگان.
چهارم) جلب و جذب مشارکت و همکاری دانشکده های موسیقی و دانشگاههای هنر در راستای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتها و بنیانهای علمی آنها.
پنجم)همکاری جدی تر و موثرتر با مراکز موسیقی صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت پخش و انتشار آثار و برگزاری کنسرت برای منتخبین.
در پایان برای یکایک عاشقان فرهنگ و هنر سرزمین جاودان مان ایران، آرزوی توفیقات روزافزون داریم و بهروزی و سرافرازی و اقتدار همیشگی ارتش جمهوری اسلامی ایران را از حضرت باریتعالی خواستاریم