قاصدک

قاصدک

اخبار و اطلاع رسانی و تحلیل
قاصدک

قاصدک

اخبار و اطلاع رسانی و تحلیل

پویش ملی «به عشق مهدی هواداریم»


مهدی دانش‌آشتیانی با بیان اینکه میلاد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) از مناسبت‌هایی است که امکان تبلور و تاکید بر شخصیت حاضر و ناظر حضرت(عج) را فراهم کرده است، اظهار کرد: بر این اساس پویش «به عشق مهدی(عج) هواداریم» با هدف راه‌اندازی جریان یکپارچه اجتماعی و رسانه‌ای در راستای تقویت حس امید و همدلی در میان اقشار مختلف جامعه برای نیمه شعبان امسال برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این پویش، تعیین و تثبیت روز نیمه شعبان به عنوان نماد دستگیری و گره‌گشایی در جامعه است.

مدیر هنر و رسانه مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه شعار این پویش، «هوادار مهدی، هوادار مردم است» تعیین شده، خاطرنشان کرد: تمام اقشار و به طور خاص آنان که دل در گرو امام عصر(عج) داشته و خود را منتظر آن حضرت(عج) می‌دانند می‌توانند با تولید محتوای مناسب و با لحن صمیمی در این پویش شرکت کنند.

وی ادامه داد: محورهای اصلی پویش هواداریم شامل گره‌گشایی از همسایگان با محوریت مساجد محل، ارائه خدمات رایگان یا با تخفیف توسط صنوف، حضور در مراسم گلریزان نیمه شعبان در سراسر کشور و استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی است.

  ادامه مطلب ...

صیاد دلها لقبی که برازنده اش بود



بیوگرافی شهید علی صیاد شیرازی
علی صیاد شیرازی در ۲۳ خرداد سال ۱۳۲۳ در شهرستان درگز از توابع استان خراسان رضوی دیده به جهان گشود. نام مادر وی شهربانو بود و نام پدرش زیاد بود. پدر وی از عشایر قشقایی بود که به استخدام ژاندارمری درآمد و سپس به ارتش منتقل شد. وی دو خواهر و شش برادر داشت که یکی از برادرانش در جوانی درگذشت. او بهمراه پدر و خانواده، مانند دیگر خانواده های نظامیان، از شهری به شهر دیگر مهاجرت می کرد. محلّ پرورش شهید علی صیاد شیرازی شهرهای مشهد، گرگان، شاهرود، آمل، گنبد و سرانجام گرگان بود. شهربانو شجاع که مادر او بود در ۴ مرداد ۱۳۹۵ فوت کرد.

 

تحصیلات شهید علی صیاد شیرازی
شهید علی صیاد شیرازی در شهرهای مشهد، آمل، گنبد کاوس و تهران دوران دبستان تا دبیرستان خود را سپری کرد. وی یکی از شاگردان ممتاز در تمام دوران تحصیل خود بود. عاقبت او در سال ۱۳۴۳ وارد دانشگاه افسری شد و چند سال بعد با درجه ستوان دومی فارغ التحصیل شد و به انجام وظیفه مشغول شد. برای گذراندن دوره مقدماتی توپخانه در همین سال عازم اصفهان شد. وقتی که دوره مقدماتی اش تمام شد ، چند وقتی را در مناطق غرب کشور در مشاغل افسر دیده بان توپخانه و معاون آتش بار و فرمانده آتشبار ، در تبریز و سپس لشکر ۸۱ کرمانشاه به خدمت خود ادامه داد. وی در سال ۱۳۵۰ برای گذراندن دوره آموزشی زبان انگلیسی به تهران آمد و بعد از پایان دوره و جدیت در تحصیل، یکی از استادان زبان انگلیسی شد.

  ادامه مطلب ...

امیر جهاد با نفس


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «از اوایل انقلاب تا وقت شهادت، حقّاً و انصافاً جز خیر از این مرد [شهید صیادشیرازی] چیزی ندیدیم. آنچه در میدانهای جهاد از او بروز کرد، کارهای بزرگی بود؛ هم در میدان جنگ و هم بیرون از میدان جنگ. چیزی که مهمّ است، این است که یک نفر علاوه بر جنگ با دشمنان، در جهاد با نفس هم پیروز شود.»